Každá žena touží po plných a smyslných rtech, proto zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou patří mezi nejžádanější zákroky u nás na klinice. Bohužel séra ani lesky na zvětšení rtů toho moc nesvedou, výsledek je téměř neviditelný a jen dočasný. Naopak chirurgické zvětšení rtů s sebou nese rizika, do kterých většina žen jít nechce.

Jak to děláme my? Přirozeně a bezbolestně

U nás na klinice zvětšujeme rty injekčními výplněmi na bázi kyseliny hyaluronové. Používáme jen ty nejkvalitnější a klinickými studiemi prověřené preparáty. Výsledek vydrží 6 až 9 měsíců, proto k nám většina klientek na zvětšení rtů chodí jednou až dvakrát ročně. Na ošetření bohatě stačí obědová pauza, protože injekční aplikace výplně trvá jen několik minut. Pro větší komfort je možné na 20 minut před zákrokem nanést znecitlivující krém, takže bolesti se bát nemusíte.

Z naší kliniky nikdo neodchází s nepřirozeně nafouklými rty. Velmi si zakládáme na tom, aby všechny naše klientky byly krásné a vypadaly velmi přirozeně.

Co od kyseliny hyaluronové očekávat?

  • Redukce drobných vrásek nad horním rtem
  • Zvětšení a vymodelování rtů
  • Zvýraznění kontur rtů
  • Hydratace rtů
  • Pozvednutí horního rtu a lehkého poodhalení zubů
  • Pozvednutí koutků

Výdrž je velmi individuální

Za jak dlouho se kyselina hyaluronová vstřebá, závisí na individuálním nastavení metabolismu, mimice, životním stylu nebo třeba kvalitě použité výplně. Ze rtů se bohužel odbourává rychleji než z jiných částí obličeje, takže to nedokážeme říci přesně.

Na co si dát pozor?

Výplň musí mít ideální koncentraci kyseliny hyaluronové, správnou viskozitu, zesíťování a musí být aplikována správnou technikou, aby se ve rtu neudělaly hrudky, rty po aplikaci vypadaly přirozeně a výsledek nějakou dobu vydržel. Pokud se svěříte do rukou odborníků v Esthé, o tohle všechno se samozřejmě postaráme.

Objednejte se na vstupní prohlídku a naši lékaři s vámi zkonzultují vše potřebné ohledně tohoto zákroku.