S věkem se objevují drobné vrásky kolmo k červeni rtů. Klientky obvykle obtěžují nejen z estetického hlediska, ale i praktického. Do vrásek se má tendence rozpíjet rtěnka či lesy na rty a za to není žádná dáma ráda.  

Proto nabízíme řešení. Lze je použitím kyseliny hyaluronové velmi pěkně vyhladit a zjemnit. Pokud jsou hlubší, doporučujeme kombinaci s dalším typem ošetření, např. frakčním CO2 laserem

Zakládáme si na přirozených ošetřeních jak výsledkem, tak užitým materiálem. Kyselina hyaluronová je v těle přirozeně přítomna, ale s věkem ubývá. I ta injekčně aplikovaná se postupně odbourává. Rozhodně nepoužíváme do oblasti rtů materiály, které by zde zůstávaly trvale. 

Průběh ošetření 

Není se čeho obávat. Oblast obvykle nejprve znecitlivíme speciálním gelem, který necháváme působit 30 minut. Následná aplikace kyseliny hyaluronové probíhá injekčně. Používáme velmi tenké jehličky a zákrok je tak minimálně bolestivý. Výsledek je vidět v podstatě ihned, ale plně se rozvine během cca 3-4 týdnů. 

Po zákroku 

Bezprostředně po zákroku jsou rty mírně oteklé. Několik dnů se vyhýbejte přímému teplu (sauna, pára, cvičení), mrazu a slunci. Jinak je návrat k běžným aktivitám možný ihned. 

Opakování 

Opakování je možné podle potřeby, obvykle zákrok pacientky podstupují 1–2x do roka.