Rty jsou zásadním prvkem v obličeje. Podobu „ideálních“ rtů řídí nejen naše vnímání, ale také trendy. Plné, hydratované a sametově hebké rty nevyjdou z módy nikdy. Jak vám k nim umíme pomoci v Esthé Laser Clinic? 

Plnější rty díky kyselině hyaluronové 

Dokonalý způsob, jak docílit plných rtů, je aplikace tzv. zasíťované kyseliny hyaluronové. Ta nejen, že rty vyplní, ale zastane i další práci. Ani sebekrásnější rty nemají ten správný efekt, pokud nejsou zároveň zdravé a hydratované. Kyselina hyaluronová tohoto dokáže docílit hravě.  

Asymetrii lze řešit také 

Stejným způsobem dokážeme vyrovnat konturu rtů a případné asymetrie v jejich obrysu. Červeň rtů se s věkem rozpíjí a jejich kontury jsou méně ostré. Vše umíme korigovat. Proměníme vaše rty k nejvyšší možné dokonalosti a přesně podle vašich představ.  

Kyselina hyaluronová je v těle přirozeně přítomna, ale s věkem ubývá. I ta injekčně aplikovaná se postupně odbourává. Rozhodně nepoužíváme do oblasti rtů materiály, které by zde zůstávaly trvale. 

Přirozené plné rty na prvním místě 

Poslední, čeho se je třeba obávat, je nepřirozený výsledek. V Esthé Laser Clinic klademe velký důraz na komunikaci lékaře s klientem. Chceme znát vaše očekávání a přání. Ošetření je možné velmi individuálně naplánovat tak, aby výsledný efekt působil přirozeně a hezky.  

Průběh ošetření 

Prakticky bezbolestný, a především rychlý zákrok. Oblast nejprve znecitlivíme speciálním gelem, který necháváme působit 30 minut. Následná aplikace kyseliny hyaluronové probíhá injekčně. Používáme velmi tenké jehličky a zákrok je tak minimálně bolestivý. Výsledek je vidět v podstatě ihned, ale plně se rozvine během cca 3–4 týdnů. 

Po zákroku 

Bezprostředně po zákroku jsou rty mírně oteklé. Několik dnů se vyhýbejte přímému teplu (sauna, pára, cvičení), mrazu a slunci. Jinak je návrat k běžným aktivitám možný ihned. 

Opakování 

Opakování je možné podle potřeby, obvykle zákrok pacientky podstupují 1–2x do roka.