Frakční CO2 laser 

Jde o technologii mnohočetných bodovitých mikroparsků, které intenzivně prohřejí kožní tkáň a destruují staré kolagenní vazivo. Na jeho místě vzniká vazivo nové, kůže se stává pevnější a elastičtější. Rovněž dochází k obnově kolagenové produkce a ke zlepšení struktury pleti.  Lasery jako je CO2 MiXto odpařují (vaporizují) vrchní vrstvu kůže, aby mohla být kompletně obnovena. Ošetření patří mezi ty náročné a má svá rizika. S tímto laserem mohou pracovat pouze zkušení lékaři. Čím radikálnější ošetření CO2 laserem je, tím více je porušena kůže a tím delší je hojení. Na druhou stranu je invazivní ošetření CO2 laserem velmi efektivní. 

Frakční laser se také používá ke zmírnění vrásek a korekci jizev a strií.

E-matrix 

E-matrix je radiofrekvenční přístroj, který pracuje na principu radiofrekvenční energie. Paprsek prohřívá pleť a způsobuje aktivaci kolagenových vláken. Pokožka tedy dostává signály, které způsobí přirozenou regeneraci a tvorbu kolagenu. Také napomáhá ke zpevnění a vyhlazení. Je skvělým pomocníkem při vyhlazování vrásek a zpevňování kontur obličeje.  
 
Volíme ho i pro léčbu jizev a pro barevné sjednocení pleti. Jako jeden z mála si poradí i se světlými striemi. Volit můžeme mezi dvěma koncovkami: 

  1. Sublime™ využívá kombinaci bezpečné a účinné intenzity infračerveného světla a bipolární radiofrekvence k hloubkové remodelaci kůže stimulací a zkrácením ochablých kolagenových vláken bez narušení pokožky. 
     
  2. Ošetření koncovkou Sublative™ je velmi účinné k vyhlazení jemných a středně hlubokých vrásekjizviček po akné, pooperačních jizev, redukci hyperpigmentací a rozšířených pórů, výrazně ovlivňuje světlé strie a lze jím ošetřovat i strie na prsou. 

 

Cévní laser V-beam  

Lasery, které jsou dynamicky chlazené. Znamená to, že před zábleskem vysíláme do pleti „obláček“ mrazivého vzduchu. Takto je průběh procedury velmi dobře snesitelný.  

Efekt se dostaví po dokončení celé série ošetření. Nejčastější použití těchto laserů jsou pleť obličeje, krku, dekoltu a hřbetu rukou. Laserem V-beam lze řešit bradavice a rozšířené žilky, provádí se jím také rejuvenace.

Diodový laser Smoothbeam, který používáme k léčbě akné. 

Alexandritový laser GentleLase Candela pro laserovou epilaci. 

Erbiový laser pro odstranění kožních výrůstků. 

Posledním laserem v naší ordinaci je biostimulační laser Medelisol.