Proč vlasy vypadávají?

Padání vlasů řeší během života až 80 % žen i mužů. Pro úspěšné řešení tohoto problému je ale nutné znát příčinu, proč k vypadávání vlasů dochází. Zatímco někdy stačí vstupní konzultace u nás v Esthé Laser Clinic, jindy je na místě laboratorní bioptické vyšetření, jež na klinice neprovádíme. Nejčastější příčinou ale zůstává stres a hormonální změny. Ty mohou být způsobeny poruchou štítné žlázy, ale i další nerovnováhou hormonů. K dočasnému vypadávání vlasů dochází například po porodu – obvykle se ale tento problém sám napraví v horizontu několika měsíců.

Vlasová mezoterapie jako šetrné a rychlé řešení

Na naší klinice provádíme vlasovou mezoterapii, při níž injekčně vpravujeme do středních vrstev kůže účinné látky. Jde o směs vitamínů, aminokyselin a stopových prvků v poměrech, které odpovídají potřebám vlasů. Pokud je tak důvodem padání vlasů jejich nedostatečná výživa, právě mezoterapie může být řešením i prevencí. Základní kúrou je 10 ošetření, jež jsou rozloženy do 6 měsíců.

Esthé Laser Clinic - Pigmentové skvrny

Další ošetření, které může pomoci s vypadáváním vlasů, je laserové ošetření biostimulačním laserem nebo ošetření vlastní plasmou. Zákroky je navíc možné mezi sebou kombinovat.

 

Pokud si nevíte rady, jaké ošetření podstoupit, neváhejte nás kontaktovat a objednat se na vstupní konzultaci. Rádi vám poradíme.
Vaše Esthé Laser Clinic

Zarezervovat termín zákroku

Byl pro vás tento článek přínosný?

Další články

Fotografie ke článku Rtěnka každý den, nebo modelace rtů jednou za rok? – Esthé Laser Clinic

Rtěnka každý den, nebo modelace rtů jednou za rok?

Co je zdravější a co vypadá lépe? Jaké škodlivé látky můžeme najít ve složení rtěnky? Kyselina hyaluronová, která se používá pro modelaci rtů, je v těle přítomná přirozeně a navíc skvěle hydratuje. Nebylo by tedy zdravější mít smyslné rty, které je škoda líčit?

Fotografie ke článku Ruce stárnou rychle. Prozradí náš skutečný věk – Esthé Laser Clinic

Ruce stárnou rychle. Prozradí náš skutečný věk

Lékař nemusí umět věštit, aby z vašich rukou přečetl, jak jste staří. Ruce stárnou rychleji, pokud se jim nebudete věnovat, předběhnou vaši tvář i o několik let. Známe metody, jak o své ruce pečovat a dokonce i jak je omladit pomocí estetické medicíny.

Recepce kliniky Esthé Laser Clinic

Svěřte se do péče Esthé Laser Clinic

Jsme jedni ze zakladatelů laserové estetické dermatologie v České republice. Přes 20 let se specializujeme na zákroky v oblasti laserové a estetické dermatologie a cévní chirurgie.

Soustředíme se především na neinvazivní řešení dermatologických a estetických problémů. Naše lékaři jsou zkušení profesionálové a klinika je vybavena špičkovou technologií.