Estetická medicína může působit dojmem, že neumí nic jiného než botox a že daným lidem záleží akorát tak na vzhledu. Pojďme si tedy ze všeho nejdříve vysvětlit pojem estetická medicína a poté se podíváme na jednotlivé metody a kde všude pomáhá. Budete příjemně překvapeni.

Plastika nebo esteticáká medicína?

Prvně bychom si pojem estetická medicína neměli plést s plastickou chirurgií, kde dochází k větším chirurgickým zásahům do těla a ve většině případů pod celkovou anestezií. Estetická medicína využívá především lasery a injekce a zákroky jsou menší a provádí se pouze s lokálním znecitlivěním kůže.

Jak je to s estetickou medicínou dnes?

Dnes v 21. století se estetická medicína používá na nesčetné množství zákroků, které pomáhají hned v několika oblastech. Ať už se jedná o problémy estetičtějšího rázu jako je zmírnění vrásek nebo řeší problémy zdravotní jako je odstranění pigmentových skvrn. Další oblasti jsou:

 

Většina zákroků je naprosto bezbolestná, rychle se hojí a je také cenově dostupná. Navíc v Esthé se o vás postarají naši lékaři s profesionálním přístupem, takže se nemusíte bát komplikací.

Jak můžeme vidět, estetická medicína nám pomáhá nejen lépe vypadat, ale řeší i různé zdravotní neduhy. Lidé se pak cítí daleko lépe a jsou spokojeni sami se sebou. Pokud tedy služeb estetické medicíny využíváte s mírou, rozhodně to není na škodu.