Voucher samozřejmě můžete využít na jakoukoliv naši službu. Pokud ale nevíte, nechte se inspirovat našimi tipy. Pokud bude částka zákroku vyšší než darovaná částka, není problém ji doplatit. A naopak – voucher můžete využít i na více zákroků. Nechte se inspirovat:

Omlazení pleti  

U nás na klinice můžete k omlazení pleti vyzkoušet klasický botox anebo vyzkoušejte laserové omlazení pleti neboli rejuvenaci. Netradičními metodami jsou pak plazmaterapie a lifting mezonitěmi.

Odstranění tetování

Pokud máte tetování, které se vám již nelíbí, vyzkoušejte laser. Laser rozstřelí tetovací pigment na malinkaté částečky, které se poté odplaví z těla ven. Na větší tetování je potřeba více zákroků. Nicméně laser odstraní tetování a nezůstane po něm ani jizva.

Laserová epilace

Laserová epilace vás zbaví chloupků natrvalo a bez bolesti. Pokud vás tedy trápí chloupky na nohou, tříslech, rukou, ale i hrudníku a zádech, využijte voucher na jejich laserové odstranění.

Odstranění pigmentových skvrn

Pigmentové skvrny se dají bezbolestně odstranit Alexandritovým laserem. Ideální období na zákrok je zima, protože pleť by se po zákroku neměla vystavovat slunečnímu záření. Laser po sobě nezanechává jizvu.

Pokud stále váháte nebo máte další specifický dotaz, napište nám do naší online poradny.