LÉČBA AKNÉ 

S určitou formou akné se setkal téměř každý. Někdy je jeho průběh delší, častější a závažnější, než je přirozené a v takových případech se nabízí ošetření laserem. Na naší klinice využíváme laser Smoothbeam, který urychluje hojení zánětlivých projevů akné a snižuje tvorbu mazu. 

Akné před a po
  

OMLAZENÍ PLETI 

Většina z vás si nejspíše pod zákroky spojené s mladistvějším vzhledem představí botox. Estetická medicína však nabízí i jiné možnosti. Příkladem jsou různé druhy laserů – cévní a diodový. Princip omlazení spočívá v rychlejším odbourávání starého kolagenního vaziva v kůži za současného nahrazování novým kolagenovým vazivem, jehož výsledkem je vyhlazení vrásek, a tedy žádané omlazení pleti

Oční vrásky před a po  
 

ODSTRANĚNÍ KOŽNÍCH VÝRŮSTKŮ, ZNAMÉNEK A PIH 

Na pokožce se často nachází útvary různých druhů a tvarů. Mezi nejčastější se řadí bradavicefibromy, milie, ale i nechtěná znaménka či pihy, jejichž vzhled dokáže pěkně potrápit. K jejich odstranění se využívají lasery, které zajistí snadné a bezbolestné odstranění. Alexandritový laser je používán na běžné pihy, jehož paprsek roztříští pigment na malé částečky, které jsou následně odplaveny ven z těla. Z tohoto důvodu lze zmiňovanou metodu využít i pro odstranění tetování či pigmentových skvrn. Na znaménka, u kterých není nutné chirurgické odstranění, a kožní výrůstky slouží laser erbiový

Pigmentace obličeje před a po
 

LASEROVÁ EPILACE 

Představa každodenního holení během letních dnů není nikterak lákavá. Patříte-li mezi milovníky hladké kůže, jistě oceníte laserovou epilaci, která je vhodná nejen pro ženy, ale i pro muže! Zákrok je bezbolestný a především trvalý. Prováděn je pomocí laseru CANDELA GentleLase, který má osvědčení FDA
Epilace podpaží před a po
  

ROZŠÍŘENÉ CÉVKY 

Nechtěné červené žilky se nachází na různých částech těla, ale nežádoucí jsou především v oblasti obličeje. Na naší klinice je lze snadno odstranit za pomocí laseru V-Beam, jehož paprsek reaguje s červeným krevním barvivem a za vzniku tepla způsobuje zánik cévek. Mimo červené žilky lze tento laser využít i k odstranění vrozených plošných červených cévních skvrndrobných cévních nádorkůčervených jizev nebo červeně zabarvených strií.  

Červené cévky před a po
 

Více informací o uvedených zákrocích naleznete zde

 
Těšíme se na vás. 
Vaše Esthé Laser Clinic 

Byl pro vás tento článek přínosný?

Další články

Fotografie ke článku Rtěnka každý den, nebo modelace rtů jednou za rok? – Esthé Laser Clinic

Rtěnka každý den, nebo modelace rtů jednou za rok?

Co je zdravější a co vypadá lépe? Jaké škodlivé látky můžeme najít ve složení rtěnky? Kyselina hyaluronová, která se používá pro modelaci rtů, je v těle přítomná přirozeně a navíc skvěle hydratuje. Nebylo by tedy zdravější mít smyslné rty, které je škoda líčit?

Fotografie ke článku Ruce stárnou rychle. Prozradí náš skutečný věk – Esthé Laser Clinic

Ruce stárnou rychle. Prozradí náš skutečný věk

Lékař nemusí umět věštit, aby z vašich rukou přečetl, jak jste staří. Ruce stárnou rychleji, pokud se jim nebudete věnovat, předběhnou vaši tvář i o několik let. Známe metody, jak o své ruce pečovat a dokonce i jak je omladit pomocí estetické medicíny.

Fotografie ke článku Co s vypadáváním vlasů? Zkuste vlasovou mezoterapii. – Esthé Laser Clinic

Co s vypadáváním vlasů? Zkuste vlasovou mezoterapii.

I když je nám kvalita našich vlasů dána geneticky, životní styl i některá onemocnění mohou dát vlasům viditelně zabrat. Často je to právě vypadávání vlasů, co nás během života trápí nejčastěji. Na vině mohou být hormonální změny, stres i ne zrovna vhodná péče o vlasy a vlasovou pokožku. Jak postupovat, aby bylo padání vlasů minulostí?

Recepce kliniky Esthé Laser Clinic

Svěřte se do péče Esthé Laser Clinic

Jsme jedni ze zakladatelů laserové estetické dermatologie v České republice. Přes 20 let se specializujeme na zákroky v oblasti laserové a estetické dermatologie a cévní chirurgie.

Soustředíme se především na neinvazivní řešení dermatologických a estetických problémů. Naše lékaři jsou zkušení profesionálové a klinika je vybavena špičkovou technologií.